RING OSS - 08-124 200 36

Stenläggning Sollentuna

RING OSS - 08-124 200 36

Stenläggning

Man utför stenläggning i Sollentuna.

Det första dina gäster och besökare möts av är ofta garageuppfart, uteplatser, gångar eller trappor. Därför kan det alltid vara trevligt om dessa ser välskötta och välgjorda ut. Genom att anlita oss för stenläggning i Sollentuna hjälper vi dig att utforma, förbättra eller att från grunden upprätta en stenläggning i Sollentuna, helt anpassad efter din tomt. 

Kontakta oss och få en gratis offert på stenläggning i Sollentuna.

Professionell stenläggning i Sollentuna

Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag. Eftersom vi dagligen möter kunder med olika behov och önskemål är vi vana att tillsammans med kunder hitta rätt stenläggning i Sollentuna efter just deras fastighet. Vi tar ansvar för hela processen från grunden till sista detaljerna. Med oss kan du vara trygg med att både få hög kvalitet på arbetet och en stenläggning som dessutom håller många år framåt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi utför stenläggning i Sollentuna – dessutom får du alltid gratis offert!

3 vanliga frågor om stenläggning i Sollentuna

1. Vilken sten passar till mitt hus?

Det finns idag ett enormt utbud av olika sorters marksten, dekorsten samt murar. Det finns dessutom i olika färger, former och storlekar. Att välja sten kan därför vara lite av en djungel. Det som är viktigt att tänka på är dock att stensorten, färgen och storleken ska passa arkitekturen och tomtens beskaffenhet. Är du osäker på vilken sten som kan passa bäst? Vi har arbetat men många kunder och kan hjälpa dig hitta rätt stenläggning i Sollentuna för din fastighet. 

2. Vad är skillnaden på betong och natursten?

Natursten är i mångas ögon vackrare och används därför på premiumytor som altaner, gångar och runt pooler. Natursten kostar överlag mer än betongsten men fördelen är att natursten ofta blir vackrare med åren och får mer karaktär. Betongsten är å andra sidan ett billigare alternativ och förespråkas ofta på standardytor som exempelvis garageuppfarter eller uppställningsytor. En annan skillnad är att betongsten vanligtvis byts ut efter cirka 15 år medan naturstenen ligger kvar och bara blir vackrare med åren.

3. Hur rengör man sin stenläggning i Sollentuna?

Om området är utsatt för smuts, fett eller alger kan stenläggningen rengöras med hjälp av alg- och mossrengöringsmedel som Tercol. Du sköljer sedan bort det med vanlig vattenslang. Använd inte högtryckstvätt på betong eller känslig natursten. Detta kan förstöra stenen och gör det även lättare för den att dra till sig smuts i framtiden. Undantaget är hårdfog eller tålig natursten som normalt klarar högtryckstvätt. Vill du skydda ytan på din stenläggning i Sollentuna kan du använda impregnering.