RING OSS - 08-124 200 36

Stenläggning Sollentuna

RING OSS - 08-124 200 36

Om oss

Vi är ett erfaret och pålitligt företag som utför stenläggning i Sollentuna.Välkommen till Guten Entreprenad! Vi är ett etablerad familjeföretag bestående av far och son. Med rötter från Gotland har gutarna nu flyttat till Upplands Väsby utanför Stockholm, en plats där även företag har sin bas. Vi erbjuder bland annat tjänster inom markarbeten, byggnation av altan samt stenläggning i Sollentuna med omnejd. Vi utlovar alltid fina helhetslösningar och kostnadsfria offerter!

Kontakta oss när du behöver hjälp med stenläggning i Sollentuna. 

Stenläggning i Sollentuna

Vi utför stenläggning i Sollentuna av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser och trappor. Våra erfarna stenläggare hjälper både företag och privatpersoner med stenläggning Sollentuna. Redan innan vi påbörjar ett arbete kommer vi till platsen för att få en uppfattning om vad som behöver göras samt hur marken ser ut. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål och vilken typ av materialet vi använder beror helt på situation, kunden behov samt hur marken på platsen ser ut. Har du frågor om hur en stenläggning i Sollentuna går till eller hur just din fastighet kan anlägga stenplattor? Kontakta oss så berättar vi mer!

Våra tidigare kunder är bland annat en privatperson på Ekerö där vi utfört 100 kvm stenläggning samt 100 meter staket och plank. Vi garanterar stenläggning i Sollentuna som är helt fritt från ogräs och där vi självklart kommer tillbaka och åtgärdar eventuella brister om du som kund inte skulle vara nöjd med vårt arbete. Med en bred kundkrets och många års erfarenhet, kan vi ta oss an ett upplägg som passar just era behov! Vi lämnar dessutom alltid gratis offert på arbeten med stenläggning i Sollentuna! 

Bygga altan i Sollentuna

Är det dags att förfina er bostad med en altan i Sollentuna? Vi erbjuder helhetslösningar även för detta! Vi gör allt arbete från första kontakt till att ni som kund har en färdig altan att äta somriga middagar på. Vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad för byggnation av altaner och stenläggning i Sollentuna. Vi utför arbetet från grunden fram till färdigt projekt. Om du vill känna dig trygg med att entreprenören du anlitar verkligen ror hela projektet i land så är vi rätt gutar för arbetet! Hör av dig redan idag för att få en kostnadsfri offert på ett altanbygge. Vill du även ha en fin trappa till altanen eller en gång som leder ut till resten av trädgården? Vi utför stenläggning i Sollentuna av bland annat gångar, garageuppfart, uteplats och trappor. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!