RING OSS - 08-124 200 36

Stenläggning Sollentuna

RING OSS - 08-124 200 36

Altan

Vi hjälper dig bygga altan och utföra stenläggning i Sollentuna.Förutom att utföra stenläggning i Sollentuna gör vi även flertalet byggnationer. Våra byggen genomförs alltid av professionella hantverkare, som alla har flera års erfarenhet inom branschen. När du väljer att anlita oss för byggnation av altan eller stenläggning i Sollentuna kan du vara säker på att du får ett resultat som kommer bringa glädje samt hålla under lång tid framåt.

Ska du anlägga altan eller behöver hjälp med stenläggning i Sollentuna? Kontakta oss så hjälper vi ditt byggprojekt framåt!

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vi erbjuder fina helhetslösningar för byggnation av altan. Vi gör allt arbete från grunden, förutom el- och vattendragning, till att ni som kund har en färdig altan att äta somriga middagar på. Vi erbjuder totalentreprenad för byggnation av altaner och stenläggning i Sollentuna. Ska din altan i Sollentuna hänga samman med din bostad? Då kan du ha rätt till ROT-avdraget. Om du har rätt till avdraget kan du sänka kostnaden för din altan i Sollentuna med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig såklart med pappersarbetet och då får det nya reducerade priset direkt på din faktura. Så medan du lutar dig tillbaka och börjar planera för varma dagar på din altan så gör vi jobbet – smidigt och tryggt! Vill du ha en stentrappa eller kanske en gångväg till och från din nya altan? Vi kan utföra en snygg och praktisk stenläggning i Sollentuna som gör det enkelt att nå din nya altan från trädgården. Kontakta oss så berättar vi mer om altan och stenläggning i Sollentuna.

Vi kan hjälpa dig med byggnation av: 

  • Altan
  • Soldäck
  • Veranda
  • Terrass
  • Pooldäck

Alltid kostnadsfri offert

Oavsett om du anlitar oss för att bygga din altan eller utföra stenläggning i Sollentuna kommer du alltid få ett konkurrenskraftigt pris på ett arbete som utförs enligt höga kvalitetskrav. Vill du på förhand veta vad det kan kosta att bygga altan eller utföra stenläggning i Sollentuna? Kontakta oss så bjuder vi på en kostnadsfri offert! Vi har alltid dina önskemål och behov som utgångspunkt och vi finns med dig från första kontakt till färdigt altan eller stenläggning i Sollentuna.